Lär dig mer om Industriell vägning

Ta chansen att lära dig mer om vinsterna med dynamisk vägning med mera!

Passa på att gå en lärorik kurs och träffa erfarna vågexperter.
Kristjan Stefansson föreläser om dynamisk vägning och hur banbrytande teknik kan effektivisera hur du väger last på fordon.
Hur du sparar tid och pengar och undviker stopp i transportflödet.
Hur du kan säkerställa att fordonen lastas lagligt och att koldioxidutsläpp minimeras.
Hur du får spårbarhet på varje lass helt automatiskt!

Följ länken för att läsa mer och anmäl dig via länken direkt på sidan.

https://smquality.se/industriell-vagning/

10 års jubileum för Wim standard. Tack för förtroendet!

Nu har det gått 10 år sedan Viktorvåg AB lanserade den första dynamiska fordonsvågen.

2009 sålde vi den första modellen av våra vågar som bygger på Viktorvågmetoden, att kunna väga långa ekipage med hög noggrannhet utan att stanna, på en 3,5 m lång vågplatta. När vi såg oss omkring märkte vi att noggrannheten och repeterbarheten innebar ett gigantiskt kliv framåt i utvecklingen jämfört med alla förekommande lösningar. Många vågföretag har försökt men gett upp!

Nu kan du som kund hos Viktorvåg utöka din vägning med en mobil registreringslösning. Du får alla vägningar direkt till telefon, surfplatta eller pc och kan organisera ditt flöde så att du vinner tid och får ordning. Ring mig om du vill veta mer!

Eftersom funktionen gör det enkelt att väga och är stabil i alla förhållanden har vi hållit fast vid det enkla och robusta. Lastcellerna är fortfarande de magnetoelastiska som alla håller efter 36 år (1983-) i drift. Vågplattan, lastcellerna och elektroniken tillverkas av våra lokala leverantörer så vågen vi levererar har hanterats av mycket duktiga personer med högt kvalitetsmedvetande.

Inget av det som hänt under dessa 10 år skulle ha varit möjligt om inte våra kunder hade köpt och brukat våra lösningar. Vi har fått hjälp med kommentarer och förslag som bidragit till utvecklingen. Tack för förtroendet!

Hälsningar Kristjan H Stefansson, vd. Telefonnummer 0721 821 233